U bevindt zich hier: Start ABG-training en advies » Support

Support bij...

het samenstellen lesmateriaal en e-learning

Sommige opleidingsinstituten die cursussen en trainingen aanbieden voor de logistieke sector zijn inmiddels al overgestapt op het aanbieden van cursussen via een e-learningomgeving. Andere opleidingsinstituten zijn voornemens die stap te gaan doen. En dat heeft zo zijn voordelen.

Wij hebben jarenlange ervaring in het geven van trainingen, cursussen, het samenstellen van lesplannen voor opleidingsinstituten en het samenstellen van lesboeken voor uitgevers. Voor de hieronder genoemde onderwerpen kunnen wij u vakinhoudelijk support geven bij de ontwikkeling van lesdocumenten en e-learning-omgeving met bijbehorende gesloten vragen en praktijkcasussen.

ADR-opleidingen:
- Basis.
- tank.
- klasse 1 en 7.
- awarenesstrainingen volgens 1.3 ADR.
- vrijstellingen 1.1.3, 3.4 en 3.5 ADR.
- veiligheidsadviseur.

Lading zekeren:
- Lading zekeren stukgoed, zwaar materieel en ADR-goederen. Zowel voor Code95 als voor logistieke medewerkers.
- Lading zekeren volgens de CTU-code 2015 voor multimodaal vervoer (zeevervoer). Inclusief gevaarlijke stoffen volgens de IMDG-code. Specifiek voor verladers.

Bekwaamheid docenten

Voor het construeren van een gesloten vraag, ook wel meerkeuze vraag of multiple choice genoemd, heeft een docent van ons een Cito-training gevolgd en heeft hij de opleiding "Pedagogisch Didactische Aantekening" aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Faculteit Educatie, met goed gevolg afgesloten.